De “WT WooCommerce Sequential Order Numbers” plugin: de oplossing voor een georganiseerde webshop

Een georganiseerde webshop is van groot belang voor elke onderneming die online verkoopt. Het bijhouden van bestellingen is een belangrijk onderdeel van deze organisatie en WooCommerce, de populaire e-commerce plugin voor WordPress, biedt hier standaard geen ondersteuning voor. Bestellingen worden standaard op basis van de tijd van de bestelling geplaatst, waardoor het moeilijk wordt om ze op volgorde te identificeren.

Gelukkig is er een oplossing: de plugin “WT WooCommerce Sequential Order Numbers”. Deze plugin maakt het mogelijk om op een sequentiële manier volgnummers toe te kennen aan bestellingen, zodat ze eenvoudig op volgorde kunnen worden geidentificeerd. De opmaak en formattering van de volgnummers kunnen naar wens worden aangepast, waaronder het aantal cijfers en het gebruik van prefixen of suffixen.

Met de “WT WooCommerce Sequential Order Numbers” plugin kun je er zeker van zijn dat elke nieuwe bestelling een uniek, op volgorde geplaatst volgnummer krijgt. Dit maakt het beheer van bestellingen efficiënter en overzichtelijker, wat belangrijk is voor elke webshop die op zoek is naar een betere organisatie en controle. Dus als je op zoek bent naar een manier om je WooCommerce webshop te verbeteren, overweeg dan zeker de “WT WooCommerce Sequential Order Numbers” plugin.

Als je op zoek bent naar manieren om je webshop te verbeteren en te groeien, bekijk dan zeker mijn online programma van de Webwinkel Academy. Ik deel mijn kennis en ervaring en geef je praktische tips en tools om je webshop te optimaliseren en succesvol te maken.

Klik hier om lid te worden >

WIL JIJ GRAAG JE EIGEN WEBWINKEL BEGINNEN?


Laat je naam + e-mailadres achter dan krijg je van mij gratis een lijst met 500 Kansrijke Niches om je webwinkel te starten.


Stefan Smits
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: