Flatsome – Waarom Wij Flatsome Gebruiken Voor Onze Webshops?

Het Flatsome WordPress-thema is een populaire keuze voor veel website-eigenaren vanwege zijn gebruiksvriendelijkheid en aanpassingsmogelijkheden. Het thema is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor degenen zonder veel technische kennis. Bovendien biedt het veel opties voor het aanpassen van de lay-out, kleuren en stijlen van uw website.

Een van de grootste voordelen van het Flatsome-thema is de gebruiksvriendelijke drag-and-drop-pagina-bouwer. Deze tool maakt het gemakkelijk om de lay-out van uw website aan te passen zonder dat u hoeft te coderen. U kunt elementen zoals afbeeldingen, tekstblokken en knoppen eenvoudig slepen en neerzetten waar u ze wilt hebben. De pagina-bouwer is ook responsive, wat betekent dat uw website er op elk apparaat goed uit zal zien.

Het Flatsome-thema is ook voorzien van een aantal handige widgets en korte codes die u kunt gebruiken om uw website verder aan te passen. Bijvoorbeeld, u kunt een aangepaste header en footer maken met de Header Builder-widget. Ook kunt u een aantal korte codes gebruiken om elementen zoals button, social media-iconen, prijstabellen en meer toe te voegen.

Daarnaast heeft het Flatsome-thema ook een aantal opties voor het aanpassen van de stijl van uw website. U kunt kiezen uit verschillende Google-lettertypen en aangepaste kleuren. Ook kunt u aangepaste achtergronden toevoegen en de lay-out van uw website aanpassen. Dit alles kan gemakkelijk worden aangepast via het thema-optiescherm in uw WordPress-dashboard.

Het Flatsome-thema is ook voorzien van een aantal handige opties voor webshop. U kunt eenvoudig een webshop toevoegen aan uw website met de WooCommerce-plug-in. Dit geeft u de mogelijkheid om producten te verkopen via uw website. Bovendien biedt het thema ook opties voor het aanpassen van de lay-out van uw webshop, zoals het toevoegen van afbeeldingen en beschrijvingen van producten.

Ten slotte is het Flatsome-thema ook goed onderhouden en worden regelmatig updates uitgebracht. Dit betekent dat u ervan verzekerd bent dat uw website altijd up-to-date is en dat eventuele bugs snel worden opgelost.

Bovendien is het Flatsome-thema onze keuze binnen de Webwinkel Academy. Wij maken gebruik van dit thema voor onze eigen webshops, en we raden het ook aan voor onze leerlingen. Dit komt omdat het thema eenvoudig te gebruiken is, veel aanpassingsmogelijkheden biedt en goed onderhouden wordt. Als je lid bent van onze academy zul je zien hoe eenvoudig het is om je eigen webshop op te zetten met behulp van het Flatsome thema en de bijbehorende WooCommerce plugin.

Nadat je alles hebt geleerd over hoe je een professionele webshop kunt opzetten met het Flatsome WordPress-thema, willen we je graag helpen bij het vinden van een geschikte niche voor je webshop. Download onze lijst met 500 kansrijke niches voor webshops en ontdek welke niche het beste bij je past. Klik hieronder op de knop “Download nu” om de lijst direct te downloaden en start vandaag nog met het bouwen van je webshop.

Download nu!

WIL JIJ GRAAG JE EIGEN WEBWINKEL BEGINNEN?


Laat je naam + e-mailadres achter dan krijg je van mij gratis een lijst met 500 Kansrijke Niches om je webwinkel te starten.


Stefan Smits
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: