Verhoog je Conversie met Rode Actieprijzen in je WooCommerce Webwinkel

Als eigenaar van een webwinkel weet je waarschijnlijk hoe belangrijk het is om klanten te verleiden om aankopen te doen. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen is door het aanbieden van actieprijzen. Maar wist je dat je nog meer conversie kunt genereren door de kleur van de actieprijs aan te passen? In dit artikel zullen we je laten zien hoe je dit kunt doen met WooCommerce en het Flatsome template.

Waarom rood?

Rood is een kleur die van nature de aandacht trekt. Het is geassocieerd met energie, urgentie en actie. Door de actieprijs in het rood te maken, benadruk je dat dit een speciale aanbieding is en dat de klant nu moet handelen om van de korting te profiteren. Het kan een subtiele maar krachtige manier zijn om de conversie te verhogen.

Hoe pas je de kleur van de actieprijs aan in WooCommerce met het Flatsome template?

WooCommerce is een populaire e-commerce plugin voor WordPress. Flatsome is een veelgebruikt WordPress-thema dat speciaal is ontworpen voor WooCommerce. Hieronder vind je de stappen om de kleur van de actieprijs aan te passen in Flatsome:

  1. Ga naar het WordPress-dashboard en klik op “Weergave” en vervolgens op “Customizer”.
  2. Klik op “Style” en vervolgens op “Colors”.
  3. Scroll naar beneden totdat je de optie “Sale Price” ziet en klik op de kleurkiezer.
  4. Selecteer rood of een andere gewenste kleur voor de actieprijs.
  5. Klik op “Publiceren” om de wijzigingen op te slaan.

Nu zou de actieprijs op je website in de door jou gekozen kleur moeten worden weergegeven.

Conclusie

Door de kleur van de actieprijs aan te passen naar rood, kun je de aandacht van de klant trekken en een gevoel van urgentie creƫren om van de korting te profiteren. Met WooCommerce en het Flatsome template is het eenvoudig om de kleur van de actieprijs aan te passen. Probeer het eens uit en kijk of het de conversie van je webwinkel verhoogt!

Wil je meer tips en trucs om je webwinkel te laten groeien? Word lid van de Webwinkel Academy en krijg toegang tot exclusieve content en ondersteuning!

Klik hier >

Groet,

Stefan

WIL JIJ GRAAG JE EIGEN WEBWINKEL BEGINNEN?


Laat je naam + e-mailadres achter dan krijg je van mij gratis een lijst met 500 Kansrijke Niches om je webwinkel te starten.


Stefan Smits
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: