Beste Webwinkel Software 2023: Vergelijk 5 Top Platforms

Als je een webwinkel wilt opzetten, is de keuze voor de juiste software van cruciaal belang. Er zijn tal van opties beschikbaar, elk met hun eigen functies en prijzen. Hieronder vindt je een overzicht van vijf van de meest populaire e-commerce platforms:

PlatformKorte omschrijving
WordPress + WooCommerceWooCommerce is een gratis en open-source e-commerce plugin die speciaal is ontworpen voor WordPress-websites. Het biedt een groot aantal functies en opties om je webwinkel te beheren.
ShopifyShopify is een cloudgebaseerd e-commerce platform dat speciaal is ontworpen voor het bouwen en beheren van webwinkels.
MagentoMagento is een open-source e-commerce platform dat vooral geschikt is voor middelgrote tot grote webwinkels met complexe behoeften.
BigCommerceBigCommerce is een cloudgebaseerd e-commerce platform dat zich richt op schaalbare oplossingen voor middelgrote tot grote webwinkels.
PrestaShopPrestaShop is een open-source e-commerce platform dat speciaal is ontworpen voor kleine tot middelgrote webwinkels.

Hieronder vind je een overzicht van de marktaandelen van de verschillende e-commerce platforms:

PlatformMarktaandeel
Shopify21%
WooCommerce20%
Magento6%
BigCommerce6%
PrestaShop1%

Zoals je kunt zien, heeft WooCommerce een marktaandeel van 20%. WooCommerce is een gratis en open-source e-commerce plugin die speciaal is ontworpen voor WordPress-websites. Het biedt een groot aantal functies en opties om je webwinkel te beheren, zoals productbeheer, betalingsgateways, verzending, belastingen en meer. WooCommerce is een zeer populaire keuze voor webwinkeliers vanwege de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak. Bovendien is het platform volledig aanpasbaar en uitbreidbaar dankzij de beschikbare extensies en thema’s.

Ongeacht welk platform je kiest, zorg ervoor dat het aanpasbaar, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. In de Webwinkel Academy gebruiken we WooCommerce.

Als je lid wordt van de Webwinkel Academy, dan kan ik je helpen bij het opzetten en runnen van jouw webwinkel met WooCommerce.

Meld je hier aan >

Groet,

Stefan

WIL JIJ GRAAG JE EIGEN WEBWINKEL BEGINNEN?


Laat je naam + e-mailadres achter dan krijg je van mij gratis een lijst met 500 Kansrijke Niches om je webwinkel te starten.


Stefan Smits
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: